Politica livrare si retur

V. LIVRARE

 

Expedierea coletelor se face prin curierat rapid utilizand partenerul ECOLET in toata tara. 

Livrarea coletelor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Taxa livrare:

– 17,80 lei pentru pentru comenzile mai mici de 250 de lei;
– GRATUIT pentru comenzile de minim 250 lei;

Dacă ați optat pentru varianta de plată ramburs la primirea coletului, curierul trebuie să vă dea o chitanță care să ateste suma plătită.

 

Durata livrării:

  • comenzile efectuate în cursul săptămânii sunt livrate în 1- 7 zile lucratoare de la confirmarea telefonică a comenzii.
  • comenzile plasate în zilele de weekend (sâmbătă, duminică) vor fi expediate incepand cu ziua de luni urmatoare.

Comenzile pentru produsele din categoria patiserie home made se expediaza miercurea pentru comenzile plasate si confirmate telefonic pana in ziua de marti ora 12:00, deoarece acestea se produc proaspat exclusiv la comanda.

Provitafoods nu este rasăpunzatoare pentru intarzierile sau anularile cauzate de lipsa de stoc a furnizorilor sau de intarzierile generate de acestia.  In cazul in care produsele comandate nu sunt pe stoc sau se anuleaza de catre client din cauza intarzierilor, sumele achitate se vor restituit conform Termenilor si conditiilor de pe acest site.

IMPORTANT!

  • În situația în care coletul este rupt, desigilat, refuzați comanda și contactați-ne, provitafoods nu expediaza colete deteriorare.
  • Ca masură restrictivă pentru clienții ce nu ridică produsele comandate, ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fără ca plata acestora să fie efectuată integral în avans prin transfer bancar.

 

 

VI Politica returnare

 

Conform Ordonantei nr. 130/2000 (actualizata de OUG 34/4.06.2014) privind regimul juridic al contractelor la distanta “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului“. Returnarea produselor se poate face doar in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate (sigilate si fara urme de uzura sau consum). Produsele care respecta aceste conditii pot fi returnate fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator in contul indicat de catre client.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura precum si produsele partial consumate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea (curier rapid). Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client.

Produsele din categoria patiserie homemade nu se pot returna.

In cazul in care produsele comandate si achitate cu card bancar nu se afla pe stoc sau se intarzie mai mult de 7 zile lucratoare livrarea acestora (din cauza neimputibile provitafoods, intarzieri cauzate de furnizori) valoarea se va restitui in termen de 14 zile de la plasarea comenzii.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.