Cum platesc

Prețurile produselor expuse pe site vor fi afișate la fiecare produs în parte. Toate prețurile listate pe site sunt în lei și includ TVA. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Prețul final plătit de către cumpărător este format din prețul de achiziție al produsului, la care se adaugă taxa de livrare.

Ne rezervăm dreptul de a modifică prețurile și/sau ofertele, fără o notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați prețul fiecărui produs în momentul plasării comenzii.

Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

– Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

 

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Utilizatorul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul plasării comenzii, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de plasare a comenzii. Dacă alegeți plata online, aceasta va trebui efectuată înaintea livrării comenzii.

– Ramburs la curier la primirea comenzii

– Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele PROVITAFOODS